Employee Benefits

"Ik wens u veel personeel...", een oude Joodse grap met een behoorlijke kern van waarheid. Er zijn namelijk veel zaken die u als goed werkgever moet regelen. Volgens de Pensioenwet (PW) moet u bijvoorbeeld uw personeel voorlichten over hun pensioen en arbeidsongeschiktheidsregelingen... Weet u zelf hoe alles geregeld is?

Goed en gemotiveerd personeel vergt goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Maar het moet ook voor u als werkgever passend zijn. Denkt u maar aan:

  • De zorgverzekering voor uw personeel (collectief regelen, in combinatie met een verzuimoplossing)
  • De arbeidsongeschiktheidsverzekering
  • De pensioenregeling

De overheid doet op deze gebieden steeds minder. Sociale Zekerheid regelen werkgevers en werknemers steeds meer zelf. U kunt die zorg uit handen geven aan De Rue Financieel Maatwerk. Uw kosten dalen u voldoet aan de voorlichtingsplicht èn u houdt tijd over voor uw bedrijf. Dat scheelt u tijd, energie en geld terwijl uw personeel u dankbaar is.

Op zo'n  manier wenst u zichzelf nog meer personeel...

Hypothecaire planning

Een standaard hypotheekadvies is meestal een momentopname. Hypothecaire planning gaat verder dan alleen de laagste rente van het moment. Een hypothecair planner maakt een complete doorrekening van alle kosten en bepaalt dan de meest voordelige oplossing.

meer
Hypotheken
Pensioen
Verzekeringen
Kredieten