Kwaliteit

U wilt uw wensen waarmaken, nu en in de toekomst. Daarom kiest u voor een vakkundige, betrouwbare èn onafhankelijke adviseur. De Rue Financieel Maatwerk biedt u die garantie. Dus of het nu gaat om een hypotheek, verzekering of pensioen: u weet zeker dat u een verantwoorde keuze maakt. De kwaliteit van De Rue Financieel Maatwerk is vastgelegd in 10 waarborgen.

1. Kwaliteit van dienstverlening
Volkomen onafhankelijk advies, op het niveau van de Hypothecair Planner, in combinatie met de drive om het u naar de zin te maken. Ons doel daarbij is dat u zo tevreden bent, dat u het aan anderen vertelt. Uiteraard is het belangrijk dat u kunt volgen wat er gebeurt en daarom zijn adviezen transparant en wordt in uw richting begrijpelijke taal gebezigd. Geen vakjargon dus.

2. Onafhankelijk en objectief advies

  • Niet gebonden aan één of meerdere financiële instellingen
  • Geen verplichting om bij wie dan ook financiële producten als pensioenen, verzekeringen of hypotheken af te nemen.
  • Geen financiële instelling met een eigendomsbelang of zeggenschap in De Rue Financieel Maatwerk.
  • Hypotheekadvies zonder provisie (ook niet over de verzekeringsproducten).

3. Deskundigheid
De Rue Financieel Maatwerk opereert op het niveau van de Hypothecair Planner. Dat betekent Financieel Advies op HBO niveau.

4. Behartiging van uw belangen
Bij wensen, klachten of conflicten zal De Rue Financieel Maatwerk uw belangen behartigen in de richting van de verzekeringsmaatschappij of bank.

>>Meer

Hypothecaire planning

Een standaard hypotheekadvies is meestal een momentopname. Hypothecaire planning gaat verder dan alleen de laagste rente van het moment. Een hypothecair planner maakt een complete doorrekening van alle kosten en bepaalt dan de meest voordelige oplossing.

meer
Hypotheken
Pensioen
Verzekeringen
Kredieten