Beleggingshypotheek

Kan interessant zijn
Een beleggingshypotheek is een combinatie van een aflossingsvrije hypotheek en een effectendepot. U belegt dus in effecten, waarmee u een vermogen opbouwt. Met dit vermogen lost u aan het einde van de looptijd de lening af. Samen met de renteaftrek kan een beleggingshypotheek interessant zijn, hoewel u zich altijd zult moeten realiseren dat er aan beleggen de nodige risico's zijn verbonden.

Woekerpolis?

Groot nadeel is ook dat voor deze vorm in Nederland vaak gebruik gemaakt is van beleggingsverzekeringen die u tegenwoordig kent als woekerpolissen.

Voor- en nadelen

De Rue Financieel Maatwerk kent de risico's en mogelijkheden van een beleggingshypotheek. Door het transparant maken van de voor- en nadelen kunt u inschatten of dit de juiste hypotheekvorm is voor uw situatie.

Hypothecaire planning

Een standaard hypotheekadvies is meestal een momentopname. Hypothecaire planning gaat verder dan alleen de laagste rente van het moment. Een hypothecair planner maakt een complete doorrekening van alle kosten en bepaalt dan de meest voordelige oplossing.

meer
Hypotheken
Pensioen
Verzekeringen
Kredieten