Verzekeringen

Met een verzekering verzekert u wat belangrijk voor u is. Uw huis en inboedel. Uw auto, boot of caravan. Maar ook uw gezondheid en zelfs uw leven. U wilt dus zekerheid voor een eerlijke premie. Maar hoe weet u of u de beste verzekering hebt afgesloten? Of u niet bent oververzekerd, of misschien zelfs onderverzekerd

De waarde van een goede verzekeringsadviseur
Een verzekering verzekert u tegen de ongelukken en ongemakken die ieder mens kunnen overkomen. Dat is een veilig gevoel. Maar dat veilige gevoel kan vals blijken te zijn als een verzekeraar het laat afweten, juist als u ´m het hardst nodig hebt. Omdat de polisvoorwaarden misschien anders waren dan u dacht. Of omdat u zich onvoldoende hebt verzekerd. Een onafhankelijk verzekeringsadviseur kan voor u het verschil maken.

De verzekeringsadviseur die adviseert in uw belang

De Rue Financieel Maatwerk zorgt er niet alleen voor dat u de juiste verzekeringen met de juiste dekkingen hebt, maar ook dat ze naadloos op elkaar aansluiten. Bovendien komt De Rue Financieel Maatwerk op voor uw belangen als u schade hebt en aanspraak moet maken op uw verzekering. U krijgt dus een verzekering advies waar u echt iets aan hebt.

De beste verzekering
De beste verzekering kiezen is niet eenvoudig. De beste verzekering voor uw buurman hoeft namelijk voor u helemaal niet de beste verzekering te zijn. Omdat zijn omstandigheden weer anders zijn dan de uwe. Ga dus nooit zomaar af op kreten als ‘beste verzekering' of ‘goedkoopste verzekering.' De vraag die u zich moet stellen is: Welke risico's durf ik te nemen en tegen welke risico's wil ik me verzekeren? Pas dan kunt u bepalen welke verzekeraar u de beste verzekering biedt tegen de beste prijs. De Rue Financieel Maatwerk kan u helpen een keuze te maken uit het veelzijdige aanbod van verzekeringen.

Vergelijk verzekeringen
Met de komst van internet is het ogenschijnlijk gemakkelijk geworden om verzekeringen te vergelijken. Maar niets is minder waar. Bij het vergelijken van verzekeringen gaat het om meer dan de prijs alleen. Welke risico's zijn afgedekt? Tot welke bedragen? Welke voorwaarden zijn daaraan verbonden? Vergelijk verzekeringen dus nooit alleen op de prijs. De Rue Financieel Maatwerk weet hoe een vergelijk van verzekeringen in zijn werk gaat en wat van belang is in uw persoonlijke situatie.

Goedkope verzekering

Veel mensen zien verzekeringen als een kostenpost en zoeken daarom een goedkope verzekering. Een goedkope verzekering drukt minder op uw budget. Maar dekt die goedkope verzekering wel de juiste risico's? Of blijkt die goedkope verzekering uiteindelijk misschien wel een erg dure verzekering?

Kiest u een verzekering, dan bepaalt u welke risico's u wilt lopen en welke niet. Vaak geldt: hoe minder risico u wilt lopen, hoe meer u zult moeten betalen. U legt het risico immers neer bij de verzekeraar. Ga dus niet zomaar af op goedkope verzekeringen. Weeg af welke risico's u wilt verzekeren en kies dan een verzekeraar die u de beste prijs/kwaliteitverhouding biedt. Dat kan een duurdere verzekering zijn, maar ook een goedkopere. De Rue Financieel Maatwerk informeert u graag verder.

 

Hypothecaire planning

Een standaard hypotheekadvies is meestal een momentopname. Hypothecaire planning gaat verder dan alleen de laagste rente van het moment. Een hypothecair planner maakt een complete doorrekening van alle kosten en bepaalt dan de meest voordelige oplossing.

meer
Hypotheken
Pensioen
Verzekeringen
Kredieten