De ondernemer

U bent (net als wij) zelfstandig ondernemer èn privépersoon. U bent zelf verantwoordelijk voor uw sociale zekerheid. De Rue Financieel Maatwerk kan wat gebeuren moet inzichtelijk maken en, zo u wilt, realiseren.

Uw pensioen, het opvangen van verlies aan inkomsten door bijvoorbeeld arbeidsongeschiktheid, etc. Wat kunt en wilt u afdekken? En wat kost dat?
Veranderende pensioenregels en voorwaarden. Wilt u een pensioenverzekering, of is pensioen in eigen beheer beter? Wat is fiscaal aantrekkelijk?

De Rue Financieel Maatwerk denkt aan uw sociale vangnet, maar ook aan uw financiële springplank. Zo kunnen we de voordelen én de risico's van diverse spaar- en beleggingsconstructies voor u in kaart brengen. Helder, zorgvuldig, maar bovenal onafhankelijk.

Hypothecaire planning

Een standaard hypotheekadvies is meestal een momentopname. Hypothecaire planning gaat verder dan alleen de laagste rente van het moment. Een hypothecair planner maakt een complete doorrekening van alle kosten en bepaalt dan de meest voordelige oplossing.

meer
Hypotheken
Pensioen
Verzekeringen
Kredieten